3 daags golfarrangement

Bij ons kunt u een 3-daags golfarrangement online boeken direct via de aanbieder of via ons reserveringsformulier per mail indien er geen directe reserveringslink aanwezig is. Klik in beide gevallen op de BOEK NU button. Via de mail button bij het arrangement kunt u ons een mail sturen en weten wij exact over welk golfarrangement uw vraag gaat voor uw golfweekend, veelal 2 daags, in binnen- of buitenland.

Via deze website kunt u in ieder geval een 3-daags golfarrangement doelgericht zoeken en boeken. U vindt vast wel een accommodatie die naar uw wens is. Plaats de reservering zodat jullie alvast lekker uit kunnen kijken naar een paar daagjes golfen in Nederland, Duitsland, België of binnen Europa. Je speelt vaak op mooie banen en de accommodaties zijn ook vaak beter dan de gemiddelde hotels en huisjes.

Golf heeft de laatste jaren een vlucht genomen en zijn er steeds meer mensen te vinden die deze sport gaan beoefenen. Golfen kan ook heerlijk zijn, kopje koffie, even wat oefenen en dan de baan bespelen en hopen op mooi en zonnig weer, na afloop een wijntje en een hapje eten. Zo heb je een heerlijke midweek golfen in het vooruitzicht. Golfers opgelet; Dit gevoel kan na 1 hole weg zijn! 😉

Een midweek golfen in combinatie met een golfarrangementen bestaat meestal uit 3 dagen met meerdere verschillende aankomstdagen. Zoals een golfer weet zijn de golfbanen op zaterdagen en zondagen het drukst bezet en vandaar ook het golfen op doordeweekse dagen. In het weekend is er ook vaak een toeslag vanwege de greenfees. Zeker gepensioneerden prefereren derhalve om te gaan golfen op doordeweekse dagen met een 3 daags golfarrangement.

De meeste golfers spelen op een baan in hun regio maar Golfers spelen ook graag eens op een andere baan en combineren dit dan vaak met een uitje. Dit uitje kan zijn met je vrouw, met je vrienden of met collega’s als bedrijfsuitje. Ieder soort uitje geeft iedere keer weer een ander uitgangspunt met wellicht ook een andere bestemming en een ander soort verblijf. Ieder soort uitje geeft iedere keer weer een ander uitgangspunt met wellicht ook een andere bestemming en een ander soort verblijf.

Naast het spelen op een andere golfbaan kunt u na het golfen natuurlijk ook even heerlijk gaan ontspannen in de sauna of zwembad van het hotel. Of gaan we gelijk door naar de bar? Een midweek golfen met een 3-daags golfarrangement bestaat naast hotelovernachtingen met ontbijt ook uit minimaal 1 x dineren bij de locatie en een greenfee. Er zijn zeker ook 3 daagse golfarrangementen met meerdere greenfees op verschillende banen. Lees de informatie voor het reserveren dus wel goed even door. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van de faciliteiten van het hotel of vakantiepark.

Op deze website hebben wij getracht om een overzicht te maken van de verschillende mogelijkheden en aanbiedingen voor een sportief en gezellig 3-daags golfarrangement. Er zijn natuurlijk genoeg accommodaties te reserveren in Nederland maar wij hebben natuurlijk ook leuke golf deals in Duitsland, België, Luxemburg of andere Europese landen. Selecteer uw favoriete golfweekend met een 2 daags golfarrangement en reserveer uw verblijf via het Arrangementenweb.

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente aanbiedingen van de verschillende hotels en vakantieparken tijdens bepaalde perioden in het jaar? Schrijft u zich dan vooral in op de nieuwsbrief van Arrangementenweb en ontvang elke maand leuke aanbiedingen. Alleen tijdens de decembermaand sturen wij meerdere keren een leuke nieuwsbrief met aanbiedingen op het gebied van kerst en oud en nieuw arrangementen.

Arrangementenweb wenst u veel golfplezier tijdens uw 3-daags golfarrangement en een aangenaam verblijf in uw accommodatie.

 

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Scroll naar boven