België

Boek een golfarrangement in België en ga een weekend of midweek golfen op deze populaire bestemming. Golfen in België is zo populair omdat je er een grote diversiteit aan golfbanen vindt gecombineerd met een gemoedelijke sfeer en bovendien is België vanuit Nederland zeer goed aan te rijden. Veel golfers vinden steeds meer hun weg naar België, lekker eens golfen in een andere omgeving.

Bij ons kunt u een golfarrangement in België online boeken direct via de aanbieder of via ons reserveringsformulier per mail indien er geen directe reserveringslink aanwezig is. Klik in beide gevallen op de BOEK NU button. Via de mail button bij het golfarrangement getoond kunt u ons een mail sturen en weten wij exact over welk golfarrangement uw vraag gaat.

België is natuurlijk ook een ideale voor een golfarrangement omdat de reistijd beperkt is en je er natuurlijk ook heerlijk kan eten of moeten we zeggen; culinair kan genieten? België kent veel minder golfbanen dan in Nederland, slechts rond de 100 golfbanen. Ter informatie, in Nederland zijn er meer dan 200 officiële golfbanen.

Golfen in België kan je verdelen in 4 regio’s te weten; Vlaanderen, de regio Brussel, omgeving Brugge en natuurlijk de Ardennen. De golfbanen in België kenmerken zich door de mooie natuur. Daarnaast hebben de golfbanen in België ook een grote diversiteit zoals linksbanen aan de kust tot zeer geaccidenteerde golfbanen in de omgeving van Brussel en de Ardennen.

Kom golfen in België en geniet van de Belgische gastvrijheid, de natuur, de accommodatie maar bovenal ook het bourgondische want zeg nou zelf, in België kan je natuurlijk heerlijk eten en drinken.

Via deze website kunt u in ieder geval een golfarrangement in België doelgericht zoeken en boeken. U vindt vast wel een accommodatie die naar uw wens is. Plaats de reservering zodat jullie alvast lekker uit kunnen kijken naar een paar daagjes golfen in België. Prachtige banen en een gemoedelijke en vriendelijke sfeer en bij de accommodaties kunt u er veelal heerlijk eten.

Er zijn natuurlijk websites die aanbiedingen hebben van de 10 beste golfbanen in België e.d. maar dit zijn echt promotionele zaken. U moet echt kijken naar welk gebied u wenst te gaan en rekening te houden met wie u gaat golfen of misschien gaan jullie wel met een groep golfen in België? Lekker stappen in Antwerpen na het golfen misschien?

Golfers spelen graag eens op een andere baan en combineren dit dan vaak met een uitje. Dit uitje kan zijn met je vrouw, met je vrienden of met collega’s. Ieder soort uitje geeft iedere keer weer een ander uitgangspunt met wellicht ook een andere bestemming en een ander soort verblijf. Eventueel kan Arrangementenweb jullie verder assisteren bij het  maken van jullie keuze en in dit geval, mail ons gerust, wij zullen ons best doen om iets passends te vinden.

Waar jullie willen golfen in België is natuurlijk geheel jullie keuze en ligt het misschien ook wel aan de reisafstand vanaf de woonplaats. En welke accommodatie heeft de voorkeur voor jullie verblijf? Met vrienden verblijf je wellicht liever in de buurt van een stad om nog ergens een drankje te gaan doen maar ben je met je vriendin of vrouw is een hotel met sauna of wellness misschien een beter idee?

Een golfarrangement in België bestaat vaak uit een hotelovernachting met ontbijt plus een green fee bij een mooie golfbaan in de omgeving. Bij een golfarrangement is daarnaast regelmatig een diner inbegrepen en daarnaast kunt u natuurlijk ook gebruik maken van de faciliteiten van het hotel of vakantiepark.

Bij ons kunt niet alleen een golfarrangement selecteren op uw favoriete gebied in Belgie maar u kunt ook kijken naar het aantal dagen weg voor een golfarrangement. Kort gezegd hebben wij getracht om op deze website een overzicht te maken van de verschillende mogelijkheden en aanbiedingen voor een sportief en gezellig golfarrangement in België. Selecteer uw favoriete golfarrangement voor een golfweekend of een paar daagjes weg en reserveer uw verblijf via het Arrangementenweb.

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente aanbiedingen van de verschillende hotels en vakantieparken tijdens bepaalde perioden in het jaar? Schrijft u zich dan vooral in op de nieuwsbrief van Arrangementenweb en ontvang elke maand leuke aanbiedingen. Alleen tijdens de decembermaand sturen wij meerdere keren een leuke nieuwsbrief met aanbiedingen op het gebied van kerst en oud en nieuw arrangementen.

Arrangementenweb wenst u veel golfplezier tijdens uw golfarrangement in België en een aangenaam verblijf in uw accommodatie.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Scroll naar boven