Duitsland

Boek een golfarrangement in Duitsland en ga een weekend of midweek golfen bij deze populaire bestemming. Golfen in Duitsland is zo populair omdat je er een grote diversiteit aan golfbanen vindt gecombineerd met een vriendelijke sfeer, betaalbare greenfees en bovendien is Duitsland vanuit Nederland zeer goed aan te rijden. Veel golfers vinden steeds meer hun weg naar Duitsland.

Bij ons kunt u een golfarrangement in Duitsland online boeken direct via de aanbieder of via ons reserveringsformulier per mail indien er geen directe reserveringslink aanwezig is. Klik in beide gevallen op de BOEK NU button. Via de mail button bij het golfarrangement getoond kunt u ons een mail sturen en weten wij exact over welk golfarrangement uw vraag gaat.

Je kan Duitsland eigenlijk wel in 5 golfregio’s verdelen te weten; De Eifel, de Duitse grensstreek, Sauerland, Midden Duitsland en Noord Duitsland. Al deze gezamenlijke regio’s hebben meer dan 750 golfbanen waarop u kan gaan spelen. Zoals gezegd is er veel diversiteit aan golfbanen dus is er voor ieder wat wils. Er zijn parkbanen, bosbanen en in noord Duitsland zijn er zelfs linksbanen te vinden. Iedere baan kent zijn moeilijkheidsgraad en dankzij de golfregels is iedere baan goed te bespelen.

Golf heeft in de afgelopen jaren een enorme “flight” gemaakt zullen we maar zeggen. En vanwege de HC berekening is het altijd een eerlijk spel. Er zijn een groeiend aantal golfers die een weekendje – of een midweek weg gaan om eens een andere golfbaan uit te proberen en waarom dan niet in Duitsland gaan golfen?

Via deze website kunt u in ieder geval een golfarrangement in Duitsland doelgericht zoeken en boeken. U vindt vast wel een accommodatie die naar uw wens is. Plaats de reservering zodat jullie alvast lekker uit kunnen kijken naar een paar daagjes golfen in Duitsland. Prachtige banen en een gemoedelijke en vriendelijke sfeer en de hotels kennen een uitstekende service.

Er zijn natuurlijk websites die aanbiedingen hebben van de 10 beste golfbanen in Duitsland e.d. maar dit zijn echt promotionele zaken. U moet echt kijken naar welk gebied u wenst te gaan en rekening te houden met wie u gaat golfen of misschien gaan jullie wel met een groep golfen in Duitsland?

Golfers spelen ook graag eens op een andere baan en combineren dit dan vaak met een uitje. Dit uitje kan zijn met je vrouw, met je vrienden of met collega’s. Ieder soort uitje geeft iedere keer weer een ander uitgangspunt met wellicht ook een andere bestemming en een ander soort verblijf. Eventueel kan Arrangementenweb jullie verder assisteren bij het  maken van jullie keuze en in dit geval, mail ons gerust, wij zullen ons best doen om iets passends te vinden.

Het is tevens een gezellig uitje waarbij je kunt genieten van elkaars gezelschap, de baan en de omgeving en wellicht na de golfronde ook van een drankje en een hapje?

Waar jullie willen golfen in Duitsland is natuurlijk geheel jullie keuze en ligt het misschien ook wel aan de reisafstand vanaf de woonplaats. En welke accommodatie heeft de voorkeur voor jullie verblijf? Met vrienden verblijf je wellicht liever in de buurt van een stad om nog ergens een drankje te gaan doen maar ben je met je vriendin of vrouw is een hotel met sauna of wellness misschien een beter idee?

Een golfarrangement in Duitsland bestaat vaak uit een hotelovernachting met ontbijt plus een green fee bij een mooie golfbaan in de omgeving. Bij een golfarrangement is daarnaast regelmatig een diner inbegrepen en daarnaast kunt u natuurlijk ook gebruik maken van de faciliteiten van het hotel of vakantiepark.

Bij ons kunt niet alleen een golfarrangement selecteren op uw favoriete gebied in Duitsland maar u kunt ook kijken naar het aantal dagen weg voor een golfarrangement. Kort gezegd hebben wij getracht om op deze website een overzicht te maken van de verschillende mogelijkheden en aanbiedingen voor een sportief en gezellig golfarrangement in Duitsland. Selecteer uw favoriete golfarrangement voor een golfweekend of een paar daagjes weg en reserveer uw verblijf via het Arrangementenweb.

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente aanbiedingen van de verschillende hotels en vakantieparken tijdens bepaalde perioden in het jaar? Schrijft u zich dan vooral in op de nieuwsbrief van Arrangementenweb en ontvang elke maand leuke aanbiedingen. Alleen tijdens de decembermaand sturen wij meerdere keren een leuke nieuwsbrief met aanbiedingen op het gebied van kerst en oud en nieuw arrangementen.

Arrangementenweb wenst u veel golfplezier tijdens uw golfarrangement in Duitsland en een aangenaam verblijf in uw accommodatie.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Scroll naar boven