Eurpoa

Boek een golfarrangement in Europa en ga een weekend of midweek golfen bij één van de populaire bestemming. Golfen in Europa is populair omdat je er een grote diversiteit aan golfbanen vindt.

Als je naar Engeland gaat om te golfen is de kans groot dat je gaat golfen op linksbanen en parkbanen, totaal andere banen dan bijvoorbeeld in Zuid Duitsland en Zwitserland waar je vaker kan golfen op glooiende banen en bosbanen.

Wil je bij mooi weer golfen? Dan ga je natuurlijk naar Zuid Europa om te golfen. Portugal en Spanje zijn dan de meest bekende en meest populaire golfbestemmingen.

Bij ons kunt u een golfarrangement in Europa online boeken direct via de aanbieder of via ons reserveringsformulier per mail indien er geen directe reserveringslink aanwezig is. Klik in beide gevallen op de BOEK NU button. Via de mail button bij het golfarrangement getoond kunt u ons een mail sturen en weten wij exact over welk golfarrangement uw vraag gaat.

Golfers spelen ook graag eens op een andere baan en combineren dit dan vaak met een uitje. Dit uitje kan zijn met je vrouw, met je vrienden of met collega’s. Ieder soort uitje geeft iedere keer weer een ander uitgangspunt met wellicht ook een andere bestemming en een ander soort verblijf. Eventueel kan Arrangementenweb jullie verder assisteren bij het  maken van jullie keuze en in dit geval, mail ons gerust, wij zullen ons best doen om iets passends te vinden.

Het is tevens een gezellig uitje waarbij je kunt genieten van elkaars gezelschap, de baan en de omgeving en wellicht na de golfronde ook van een drankje en een hapje?

Waar jullie willen golfen in Europa is natuurlijk geheel jullie keuze. Met vrienden verblijf je wellicht liever in de buurt van een stad om nog ergens een drankje te gaan doen maar ben je met je vriendin of vrouw is een hotel met sauna of wellness misschien een beter idee?

Een golfarrangement in Europa bestaat vaak uit een hotelovernachting met ontbijt plus een green fee bij een mooie golfbaan in de omgeving. Bij een golfarrangement is daarnaast regelmatig een diner inbegrepen en daarnaast kunt u natuurlijk ook gebruik maken van de faciliteiten van het hotel of vakantiepark. Bij ons kunt niet alleen een golfarrangement selecteren op uw favoriete gebied. Selecteer uw favoriete golfarrangement voor een golfweekend of een paar daagjes weg en reserveer uw verblijf via het Arrangementenweb.

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente aanbiedingen en arrangementen van de verschillende hotels en vakantieparken tijdens bepaalde perioden in het jaar? Schrijft u zich dan vooral in op de nieuwsbrief van Arrangementenweb en ontvang elke maand leuke aanbiedingen. Alleen tijdens de decembermaand sturen wij meerdere keren een leuke nieuwsbrief met aanbiedingen op het gebied van kerst en oud en nieuw arrangementen.

Arrangementenweb wenst u veel golfplezier tijdens uw golfarrangement in Europa en een aangenaam verblijf in uw accommodatie.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Scroll naar boven