Golfweekend

Bij ons kunt u een golfweekend online boeken direct via de aanbieder of via ons reserveringsformulier per mail indien er geen directe reserveringslink aanwezig is. Klik in beide gevallen op de BOEK NU button. Via de mail button kunt u ons een mail sturen en weten wij exact over welk golfarrangement uw vraag gaat voor uw golfweekend in binnen- of buitenland.

Via deze website kunt u in ieder geval een golfweekend doelgericht zoeken en boeken. U vindt vast wel een accommodatie die naar uw wens is. Plaats de reservering zodat jullie alvast lekker uit kunnen kijken naar een paar daagjes golfen in Nederland, Duitsland, België of binnen Europa. Je speelt vaak op mooie banen en de accommodaties zijn ook vaak beter dan de gemiddelde hotels en huisjes.

Golf heeft de laatste jaren een vlucht genomen en zijn er steeds meer mensen te vinden die deze sport gaan beoefenen. Golfen kan ook heerlijk zijn, kopje koffie, even wat oefenen en dan de baan bespelen en hopen op mooi en zonnig weer, na afloop een wijntje en een hapje eten. Zo heb je een heerlijk golfweekend in het vooruitzicht. Golfers opgelet; Dit gevoel kan na 1 hole weg zijn! 😉

De meeste golfers spelen op een baan in hun regio maar Golfers spelen ook graag eens op een andere baan en combineren dit dan vaak met een uitje. Dit uitje kan zijn met je vrouw, met je vrienden of met collega’s als bedrijfsuitje. Ieder soort uitje geeft iedere keer weer een ander uitgangspunt met wellicht ook een andere bestemming en een ander soort verblijf. Eventueel kan Arrangementenweb jullie verder assisteren bij het  maken van jullie keuze en in dit geval, mail ons gerust, wij zullen ons best doen om iets passends te vinden. Dus onze suggestie is om een golfweekend te boeken omdat meer golfers regelmatig een golfweekend weg gaan om verspreid over het land of over de grens te golfen op de mooiste golfbanen.

Naast het spelen op een andere golfbaan kunt u na het golfen natuurlijk ook even heerlijk gaan ontspannen in de sauna of zwembad van het hotel. Of gaan we gelijk door naar de bar? Een golfweekend met een golfarrangement bestaat vaak uit een hotelovernachting met ontbijt plus een green fee bij een mooie golfbaan in de omgeving. Bij een golf arrangement is daarnaast regelmatig een diner inbegrepen en daarnaast kunt u natuurlijk ook gebruik maken van de faciliteiten van het hotel of vakantiepark.

Bij ons kunt niet alleen een golfweekend selecteren in uw favoriete regio maar u kunt ook kijken naar het aantal dagen weg voor een golfweekend weg. Op deze website bieden wij u ook 2 daagse- en 3 daagse golfarrangementen aan. U kunt dus op vrijdag aankomen voor zowel een 2-daags als 3-daags golfarrangement. Indien u op een zaterdag aankomt wordt het wat vaker een 2 daags golfarrangement maar misschien heeft u de maandag ook vrij genomen? Op een maandag is het vaak wel wat rustiger op de golfbaan…… Laat het ons gerust even weten, dan kunnen wij dit voor u regelen zonder reserveringskosten!

Op deze website hebben wij getracht om een overzicht te maken van de verschillende mogelijkheden en aanbiedingen voor een sportief en gezellig golfweekend. Er zijn natuurlijk genoeg accommodaties te reserveren in Nederland maar wij hebben natuurlijk ook leuke golf deals in Duitsland, België, Luxemburg of andere Europese landen. Selecteer uw favoriete golfweekend met een golfarrangement en reserveer uw verblijf via het Arrangementenweb.

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente aanbiedingen van de verschillende hotels en vakantieparken tijdens bepaalde perioden in het jaar? Schrijft u zich dan vooral in op de nieuwsbrief van Arrangementenweb en ontvang elke maand leuke aanbiedingen. Alleen tijdens de decembermaand sturen wij meerdere keren een leuke nieuwsbrief met aanbiedingen op het gebied van kerst en oud en nieuw arrangementen.

Arrangementenweb wenst u veel golfplezier tijdens uw golfweekend en een aangenaam verblijf in uw accommodatie.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Scroll naar boven