Nederland

Bij ons kunt u een golfarrangement in Nederland online boeken direct via de aanbieder of via ons reserveringsformulier per mail indien er geen directe reserveringslink aanwezig is. Klik in beide gevallen op de BOEK NU button. Via de mail button kunt u ons een mail sturen en weten wij exact over welk golfarrangement uw vraag gaat.

Via deze website kunt u in ieder geval een golfarrangement in Nederland doelgericht zoeken en boeken. U vindt vast wel een accommodatie die naar uw wens is. Plaats de reservering zodat jullie alvast lekker uit kunnen kijken naar een paar daagjes golfen in Nederland. Je speelt vaak op mooie banen en de accommodaties zijn ook vaak beter dan de gemiddelde hotels en huisjes.

Golfers spelen ook graag eens op een andere baan en combineren dit dan vaak met een uitje. Dit uitje kan zijn met je vrouw, met je vrienden of met collega’s als bedrijfsuitje. Ieder soort uitje geeft iedere keer weer een ander uitgangspunt met wellicht ook een andere bestemming en een ander soort verblijf. Eventueel kan Arrangementenweb jullie verder assisteren bij het  maken van jullie keuze en in dit geval, mail ons gerust, wij zullen ons best doen om iets passends te vinden.

Golf heeft in de afgelopen jaren een enorme “flight” gemaakt zullen we maar zeggen. En vanwege de HC berekening is het altijd een eerlijk spel. Er zijn een groeiend aantal golfers die een weekendje – of een midweek weg gaan om eens een andere golfbaan uit te proberen. Het is tevens een gezellig uitje waarbij je kunt genieten van elkaars gezelschap, de baan en de omgeving en wellicht na de golfronde ook van een drankje en een hapje?

Waar jullie willen golfen in Nederland is natuurlijk geheel jullie keuze. De kust provincies en de Waddeneilanden kennen natuurlijk mooie banen en is het er wat vaker mooi weer maar aan de andere kant, er staat veelal ook wat meer wind. Sommige mensen vinden het leuk om met veel wind te spelen en vinden het niet erg.

Polderbanen zijn er voldoende in Nederland en ligt het vaak aan de oudheid van de golfbanen of deze al volwassen zijn. Polderbanen treft je overal in Nederland. Voor echte bosbanen moet je al wat meer gaan zoeken. Hou wel rekening om voldoende golfballen mee te nemen bij het spelen van een bos baan. Met name met het vallen van de bladeren heb je ze nodig.

In Nederland hebben we zeker ook een paar golfbanen met hoogte verschillen maar de mooiste golfbanen met heuvels vinden we natuurlijk terug in Limburg.

Nederland kent rond de 250 officiële golfbanen, veel meer dan bijvoorbeeld in België dus je zou kunnen zeggen, boek een golfarrangement in Nederland, er is keuze genoeg!

En welke accommodatie heeft de voorkeur voor jullie verblijf? Met vrienden verblijf je wellicht liever in de buurt van een stad om nog ergens een drankje te gaan doen maar ben je met je vriendin of vrouw is een hotel met sauna of wellness misschien een beter idee?

 

Een golfarrangement in Nederland bestaat vaak uit een hotelovernachting met ontbijt plus een green fee bij een mooie golfbaan in de omgeving. Bij een golfarrangement is daarnaast regelmatig een diner inbegrepen en daarnaast kunt u natuurlijk ook gebruik maken van de faciliteiten van het hotel of vakantiepark.

Bij ons kunt niet alleen een golfarrangement selecteren op uw favoriete gebied in Nederland maar u kunt ook kijken naar het aantal dagen weg voor een golfarrangement. Kort gezegd hebben wij getracht om op deze website een overzicht te maken van de verschillende mogelijkheden en aanbiedingen voor een sportief en gezellig golfarrangement in Nederland. Er zijn natuurlijk genoeg accommodaties te reserveren in Nederland. Selecteer uw favoriete golfarrangement voor een golfweekend of een paar daagjes weg en reserveer uw verblijf via het Arrangementenweb.

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente aanbiedingen van de verschillende hotels en vakantieparken tijdens bepaalde perioden in het jaar? Schrijft u zich dan vooral in op de nieuwsbrief van Arrangementenweb en ontvang elke maand leuke aanbiedingen. Alleen tijdens de decembermaand sturen wij meerdere keren een leuke nieuwsbrief met aanbiedingen op het gebied van kerst en oud en nieuw arrangementen.

Arrangementenweb wenst u veel golfplezier tijdens uw golfarrangement in Nederland en een aangenaam verblijf in uw accommodatie.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Scroll naar boven