Overijssel

Boek een golfarrangement in Overijssel en ga een weekend of midweek golfen in deze prachtige noord oostelijke provincie van Nederland. Je vindt er natuurlijk mooie polderbanen met veel water maar ook bosbanen en natuur zo naast de vroegere Zuiderzee en boven de uitloper van de Veluwe. Bovendien loopt Overijssel eigenlijk van de grens Flevoland naar de grens van Duitsland. Tussen de meren, polders en beekjes waar Overijssel bekend om staat, vindt u mooie historische steden, zoals Zwolle, Kampen en Deventer

Ook Overijssel staat natuurlijk bekend om de rust en de natuur. Er zijn rond de 20 golfbanen in Overijssel te bespelen. Voor een overzicht van de banen in Overijssel kan je kijken op; https://www.golf.nl/nieuws/2018/apr/1204-beste-banen-per-provincie-overijssel   Zoals je kan zien zijn er meerdere banen als mooi aangemerkt door de golfers maar op nummer 1 staat de golfbaan Hoge Graven te gemeente Ommen.

Bij ons kunt u een golfarrangement in Overijssel online boeken direct via de aanbieder of via ons reserveringsformulier per mail indien er geen directe reserveringslink aanwezig is. Klik in beide gevallen op de BOEK NU button. Via de mail button bij het golfarrangement getoond kunt u ons een mail sturen en weten wij exact over welk golfarrangement uw vraag gaat.

Indien u uw arrangement verder wenst uit te breiden met een ander arrangement in de regio of u heeft naast het golfen nog interesse in een dagje uit in de Overijssel, kijk dan eens naar de mogelijke opties via de volgende twee links; https://www.arrangementenweb.nl/arrangement/overijssel of https://www.arrangementenweb.nl/dagje-uit/overijssel

Golf heeft in de afgelopen jaren een enorme “flight” gemaakt zullen we maar zeggen. En vanwege de HC berekening is het altijd een eerlijk spel. Er zijn een groeiend aantal golfers die een weekendje – of een midweek weg gaan om eens een andere golfbaan uit te proberen en waarom dan niet in Overijssel gaan golfen? Via deze website kunt u in ieder geval een golfarrangement in Overijssel doelgericht zoeken en boeken. Plaats de reservering zodat jullie alvast lekker uit kunnen kijken naar een paar daagjes golfen in Overijssel.

Golfers spelen graag eens op een andere baan en combineren dit dan vaak met een uitje. Dit uitje kan zijn met je vrouw, met je vrienden of met collega’s. Ieder soort uitje geeft iedere keer weer een ander uitgangspunt met wellicht ook een andere bestemming en een ander soort verblijf. Eventueel kan Arrangementenweb jullie verder assisteren bij het  maken van jullie keuze en in dit geval, mail ons gerust, wij zullen ons best doen om iets passends te vinden.

Golfen is Overijssel is natuurlijk ook een goede keuze. Bezoek ook het unieke Giethoorn, het Venetië van het noorden, waar alle huizen aan het water staan.

En welke accommodatie heeft de voorkeur voor jullie verblijf? Met vrienden verblijf je wellicht liever in de buurt van een stad om nog ergens een drankje te gaan doen maar ben je met je vriendin of vrouw is een hotel met sauna of wellness misschien een beter idee? In ieder geval geen zorgen over de aangeboden accommodaties, de overnachtingen bij een hotel of in een vakantie huisje in combinatie met een golfarrangement zijn veelal van goede kwaliteit.

Een golfarrangement in Overijssel bestaat vaak uit een hotelovernachting met ontbijt plus een green fee bij een mooie golfbaan in de omgeving. Bij een golfarrangement is daarnaast regelmatig een diner inbegrepen en daarnaast kunt u natuurlijk ook gebruik maken van de faciliteiten van het hotel of vakantiepark. Bij ons kunt niet alleen een golfarrangement selecteren op uw favoriete gebied in Nederland maar u kunt ook kijken naar een specifiek aantal dagen weg voor een golfarrangement. Kort gezegd hebben wij getracht om op deze website een overzicht te maken van de verschillende mogelijkheden en aanbiedingen voor een sportief en gezellig golfarrangement in Overijssel.

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente aanbiedingen van de verschillende hotels en vakantieparken tijdens bepaalde perioden in het jaar? Schrijft u zich dan vooral in op de nieuwsbrief van Arrangementenweb en ontvang elke maand leuke aanbiedingen. Alleen tijdens de decembermaand sturen wij meerdere keren een leuke nieuwsbrief met aanbiedingen op het gebied van kerst en oud en nieuw arrangementen.

Arrangementenweb wenst u veel golfplezier tijdens uw golfarrangement in Overijssel en een aangenaam verblijf in uw accommodatie.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Scroll naar boven